Flanders Finest

Vrijdag 1 oktober om 18u00
Botanic Sanctuary Antwerp 5*
Unieke gastronomische beleving
Hosted by Virginie Claes

locatie

Botanic Sanctuary Antwerp

In de 16e eeuw legde de beroemde apotheker Pieter Coudenberg een botanische tuin aan naast het ziekenhuis. Ze hadden immers niet enkel voedsel maar ook geneeskrachtige planten nodig voor de zieken. Deze tuin zou de voorloper worden van de huidige Antwerpse Kruidtuin.

Botanic Sanctuary Antwerp wordt het eerste 5* superior hotel van Antwerpen en is tevens het eerste hotel van de stad dat lid is van The Leading Hotels of the World.

Achter de oude muren van dit voormalige klooster gaan eeuwen erfgoed schuil. Dit unieke toevluchtsoord wil de lat verleggen op vlak van sfeer, duurzaam design en innovatie.

Het biedt een historische setting met een hedendaagse flair, waar ervaringen worden omgezet in prachtige herinneringen. In de ontspannen sfeer die hier heerst kunnen gasten genieten van uitzonderlijke gastronomie, eerlijke Belgische keuken, een ongeëvenaarde spa met een holistische aanpak, een conferentiecentrum, een betoverende trouwlocatie, feestzalen en luxueuze gastvrijheid van de bovenste plank.

De 108 kamers, suites en spa suites die zijn ondergebracht in het 15e-eeuwse klooster, zijn verdeeld over vijf historische gebouwen. Geen twee kamers zijn identiek. Ze stralen een tijdloze luxe uit dankzij de wabi-sabi benadering van het interieur. Dat alles is Botanic Sanctuary Antwerp.

Parking

Parking Indigo Leopold
Henri van Heurckstraat 9, 2000 Antwerpen

De parking is op 100m wandelafstand (1 min) gelegen van Botanic Sanctuary Antwerp. 

BOTANIC SANCTUARY ANTWERP . 2000 Antwerp . Belgium

Visitors/GPS address: Leopoldstraat 26, 2000 Antwerpen